Image Image Image Image Image Image Image Image Image

20 Apr

By

No Comments

MOCHETA BIROU – Solutia practica pentru spatiile cu trafic intens

aprilie 20, 2015 | By | No Comments

Spatiile de birouri necesita o atentie deosebita pentru a putea fi amenajate potrivit. Calitatile pe care trebuie sa le indeplineasca o pardoseala adecvata pentru birouri, cladiri si institutii publice sau private, centre comerciale, restaurante etc. sunt in general, rezistenta la trafic intens, confortul tactil, izolarea termica si fonica, usurinta de intretinere, suprafata antiderapanta si ignifuga.
Mocheta birou este, in primul rand, foarte rezistenta la trafic intens. Special construita pentru a rezista la trafic, uzura nu reprezinta o problema. Fiind tesuta din poliamida, polipropilena, lana sau amestec de poliamida si lana sau poliamida si polipropilena, mocheta birou rezista foarte bine in timp, nefiind necesara inlocuirea sa decat periodic (la cativa ani).
Alta calitate deosebita pe care o prezinta mocheta birou este confortul tactil sporit. Intrucat spatiile de birouri gazduiesc multi oameni, aceasta calitate nu este de neglijat. Confortabilitatea oferita de mocheta este greu de inlocuit de alte tipuri de pardoseala.
Izolarea termica este un alt avantaj extraordinar pe care il prezinta mocheta birou. Mentinerea caldurii in spatiile in care se perinda foarte multi oameni va fi un aspect cautat de orice proprietar sau chirias al spatiilor destinate birourilor.
Nici izolarea fonica nu trebuie lasata deoparte. Mocheta birou este cunoscuta pentru proprietatile sale deosebite de a izola fonic spatiile, astfel incat zgomotul sa se reduca considerabil mai ales intre etaje.
Usurinta cu care se intretine si se curata mocheta birou este alta calitate care o propulseaza pe aceasta in topul pardoselilor pentru spatii foarte populate. Mocheta retine praful si murdaria care pot fi aspirate cu usurinta periodic. Iar acest tip de mocheta rezista foarte bine la folosirea repetata a detergentilor industriali si a produselor specifice de curatare a sa.
Alta calitate deosebita pe care o ofera mocheta birou si care nu se regaseste in multe tipuri de pardoseli este faptul ca este o suprafata antiderapanta. Pentru spatiile in care exista un trafic intens suprafetele antiderapante sunt imperioase pentru a reduce considerabil riscul accidentarilor provocate de alunecari.
Potrivirea cu majoritatea tipurilor de mobilier este o alta conditie pe care mocheta birou o indeplineste. Birourile vor capata un aspect modern sau clasic, in functie de preferinte.
Proprietatile ignifuge pe care le prezinta mocheta birou reprezinta, cu siguranta, un avantaj major in randul tipurilor de pardoseli datorita tesaturilor sale din lana tratate special. Alta proprietate deosebita pe care o indeplineste aceasta mocheta este rezistenta la razele ultraviolete.
De asemenea, mocheta pentru birouri este antistatica si antiastmatica – aceste calitati sunt extrem de importante pentru amenajarea spatiilor in care exista o circulatie foarte mare. De asemenea, materialele antialergice din care sunt construite aceste tipuri de mocheta reduc riscul imbolnavirii sau disconfortului create de existenta praf.
Varietatea de culori, modele si texturi in care se gaseste mocheta pentru birou permite alegerea potrivita indiferent de tipul camerelor, al cladirilor (clasice sau moderne) sau tipul de mobilier. De asemenea, posibilitatea de a personaliza acest tip de mocheta reprezinta, cu siguranta, un plus pentru cei care doresc un model unicat de pardoseala.
Designul spectaculos al mochetei pentru birou este un atu pe care nu multe tipuri de pardoseli il au. Acesta ajuta la crearea unui ambient deosebit de placut la locul de munca ce va spori buna dispozitie si chiar productivitatea angajatilor.
In functie de suportul pe care se doreste a fi montata mocheta birou, se poate alege intre mocheta in dale sau cea in role. In timp ce mocheta in dale se instaleaza cu usurinta indiferent de suport (bit sau textil) si este perfecta pentru pardoselile flotante, mocheta in role permite instalarea in locuri mai greu accesibile sau mai greu de amenajat cum ar fi treptele sau colturile incaperilor.
Usurinta de montare, demontare si inlocuire sunt aspecte considerabile cand vine vorba de amenajarea pardoselilor unor spatii cu circulatie foarte mare. De aceea, mocheta birou reprezinta alegerea optima.
In concluzie, spatiile destinate birourilor vor putea fi amenajate fara probleme optandu-se pentru mocheta birou, care indeplineste cerintele si nevoile cele mai exigente. In acest fel se vor obtine confortul tactil dorit, rezistenta in timp la uzura, izolarea termica si fonica, aspectul placut, usurinta de intretinere si, desigur, economisirea timpului si a banilor. O multime de calitati si avantaje pe care nu le ofera multe tipuri de pardoseala.

Submit a Comment